Είπαμε «παρών» στους Σοφάδες – Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ


 

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σοφάδων διοργάνωσαν ανοιχτή συγκέντρωση το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, στην οποία παρευρέθηκαν και μίλησαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας.

Οι πολίτες των Σοφάδων, έδωσαν το «παρών» και επιβεβαίωσαν την ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή για ανάκτηση της αξιοπρέπειάς του, για ανάσχεση της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, για κοινωνική δικαιοσύνη και για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στη χώρα μας.

Ο βουλευτής Καρδίτσας Σπύρος Λάππας μίλησε για τη «μάχη» που δίνει η κυβέρνηση μέσα και έξω από τη χώρα, καθώς «οι πιέσεις της ηγετικής ομάδας της ΕΕ και του ΔΝΤ για μειώσεις μισθών και συντάξεων και παραπέρα ιδιωτικοποιήσεις βρίσκουν δυστυχώς υποστηρικτές και σε βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων στην ελληνική βουλή, που πιέζουν για υπογραφή χωρίς διαπραγμάτευση».

Ο βουλευτής Νίκος Μιχαλάκης μίλησε για «την αλλαγή της ρότας που έχει πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου. Έτσι το «πρόβλημα» της Ελλάδας έγινε διεθνές ζήτημα, που επιδιώκεται να επιλυθεί με τη συνεργασία των ευρωπαϊκών χωρών. Η όποια συμφωνία υπογραφτεί, τόνισε, δεν μπορεί παρά να είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας».

Η βουλευτής Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου επισήμανε «ότι αποκτούμε πλέον αξιοπρέπεια. Η μνημονιακή αντιπολίτευση το μόνο που κάνει είναι να αναγγέλλει ημερομηνίες πτώχευσης. Στις 20 Φλεβάρη θα πτωχεύαμε. Δεν πτωχεύσαμε. Στις 9 Απρίλη θα πτωχεύαμε. Δεν πτωχεύσαμε. Τελευταία ημερομηνία η 24η του Απρίλη. Τώρα που πέρασε η ημερομηνία αυτή, θα αναγγελθεί καινούρια. Κάπου στον Ιούνη. Πρέπει να γίνει κοινός τόπος, κτήμα όλων μας, πως, όσο αγωνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε, θα πετυχαίνουμε νίκες».

Οι ερωτήσεις των πολιτών ανέδειξαν το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας των Σοφάδων, τόσο σε γιατρούς, όσο και σε βοηθητικό προσωπικό. Ερωτήσεις επίσης έγιναν για το κλίμα τρομο-υστερίας που εκπέμπουν τα κανάλια της τηλεόρασης και για το πόσο λείπει μια φωνή αντικειμενικής ενημέρωσης που θα μπορούσε να εκπέμψει η  ΕΡΤ.

Η ανοιχτή συγκέντρωση διοργανώθηκε με επιτυχία στα πλαίσια της εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» με στόχο την ενημέρωση των πολιτών έτσι ώστε να γραφτεί μια νέα σελίδα στην ιστορία της  χώρα μας. Και να γραφτεί από το δικό μας χέρι, με τη δική μας δύναμη και να φέρει τις υπογραφές όλων μας. Για να ανήκει σε όλους  μας.

 

 

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Συγκέντρωση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στον οικισμό του Πύργου Κιερίου
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Σ.Θ