Εκδήλωση στο ΕΒΕ Καρδίτσας για τη μεταποίηση στις νέες συνθήκες


  Το Επιμελητήριο Καρδίτσας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρος του  Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ)  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και αρμόδια για τη Θεσσαλία, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18.30 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, στη Καρδίτσα, για τη παρουσίαση του Προγράμματος «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» που έχει προκηρυχθεί από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ 2007-2013, μετά τη τροποποίησή του και τη παράταση που δόθηκε στη προθεσμία υποβολής προτάσεων για ένταξη σ’ αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις μέχρι την 20/12/2010 και ώρα 14.00, πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (μέχρι 250 εργαζόμενοι και μέχρι 50 εκατ.€ Κύκλο Εργασιών ή 43 εκατ. € Σύνολο Ισολογισμού) που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές, καθώς και αντίστοιχες που θα συσταθούν, προκειμένου για την υλοποίηση επενδύσεων, στους τομείς αυτούς, ύψους, από 30.000,00€ έως και 800.000,00€ ανάλογα με το μέγεθός τους, με συνολικό ποσοστό επιχορήγησης που φθάνει στη Περιφέρεια Θεσσαλίας, για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, το 45%. 

Την αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος με έμφαση στις σημαντικές αλλαγές που έγιναν πρόσφατα σ’ αυτό  θα πραγματοποιήσει ο Υπεύθυνος της Α.Ε.Δ.Ε.Π. για το Πρόγραμμα κ. Παναγιώτης Βενετσάνος.

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων για το 27ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ξεκινά εργασίες η γλύπτρια του έφιππου ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη