Ειδήσεις

Εκδήλωση τιμής από τους Απανταχού Καρδιτσιώτες


Την προσεχή Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00′ μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί από τον Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών με την δέουσα επισημότητα η καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των επιφανών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (που καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διαυλείας, κ.κ. Αλέξιος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Για την ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει ο Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, κ. Λάμπρος Σταύρου και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μορφοβουνιωτών Αθήνας, κ. Γεώργιος Βασιλούλης.

Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, καθώς και όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιάτικα και Χιακά σωματεία.

Όποιος φορέας ή σωματείο επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι ή να αποστείλει τιμητικό άγημα του χορευτικού του τμήματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών έως και την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017.

Για πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του διοργανωτή Συλλόγου www.karditsiwtes.gr και στο
τηλ. 210.3301370.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

 

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Καπράνας: Συμμετέχουμε δυναμικά στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Τώρα είναι ώρα να δώσουμε τη δική μας απάντηση