Ειδήσεις

Εκδήλωση τιμής για τον Γεώργιο Καραϊσκάκη


Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών και ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης» οργανώνουν την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.30’ π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – σταθμός Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»).

Θα χοροστατήσει ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, κ.κ. Νήφων.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Αντιστράτηγος ε.α. – Γενικός Γραμματέας Δήμου Πεντέλης, κ. Κων/νος-Πολυχρόνης Τίγκας, ενώ θα πραγματοποιηθεί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων των φορέων.

Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιώς.

            Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Τόπου.

Για πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και για την δήλωση κατάθεσης στεφάνου από τους φορείς και τα σωματεία να απευθύνεστε στοn Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών (τηλ. 210.3301370 – email: s.a.karditsiwtwn@gmail.com) και στον Σύλλογο Μαυρομματιανών (τηλ. 6944.804477 – email: Thomas_Zoumbos@yahoo.gr)

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι Παρακλήσεις για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών
Επόμενο άρθρο Καλή επιτυχία εύχεται η Ασημίνα Σκόνδρα στους υποψηφίους των πανελλαδικών