Ειδήσεις

Καλή επιτυχία εύχεται η Ασημίνα Σκόνδρα στους υποψηφίους των πανελλαδικών


Η μακροχρόνια προσπάθειάς σας, μπήκε στην τελική ευθεία, με την έναρξη των πανελληνίων  εξετάσεων. Να θυμάστε ότι  σύμμαχοί σας είναι η ψυχραιμία,  η αυτοεκτίμηση, η  αυτοσυγκέντρωση και σε συνδυασμό με τις γνωστικές κατακτήσεις σας, φέρνουν  το ποθητό αποτέλεσμα, τη συνέχιση δηλαδή της πορείας  σας,  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα όπλα σας  είναι δυνατά, η ευφυΐα σας, η σωστή προετοιμασία, οι γερές βάσεις,  που χτίσατε με την άοκνη προσπάθεια των εκπαιδευτικών του Νομού μας, πάντα δίπλα σας αρωγοί και καθοδηγητές.

Να θυμάστε ότι η προσπάθεια αυτή είναι μεν σημαντική, αλλά η έκβασή  της   δεν καθορίζει ούτε προδιαγράφει ολόκληρη τη ζωή σας.

Είναι μια στάση στο ταξίδι της ζωής  που έχετε μπροστά σας, όμως δεν  είναι η μοναδική  για την κατάκτηση των στόχων σας.

Να σκέφτεστε ότι ο κύκλος του αγώνα που όλοι μας κάνουμε, για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, δεν κλείνει ποτέ.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να ανταμειφθούν οι κόποι σας.

Υγεία και δύναμη εύχομαι και στους γονείς, που δίνουν το δικό τους αγώνα μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομικο-κοινωνική συγκυρία,  προκειμένου να στηρίξουν  τα παιδιά τους σε κάθε προσπάθειά τους.

Η σκέψη  μου είναι μαζί σας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση τιμής για τον Γεώργιο Καραϊσκάκη
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον ΣΘΕΒ