Εκδηλώσεις στα εξωκλήσια Ξυνονερίου & Κρύας Βρύσης


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις, στα εξωκλήσια του Αγίου Παντελεήμονα Ξυνονερίου και της Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Κρύα Βρύση την Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Ιουλίου. Οι εκδηλώσεις έγιναν σε συνεργασία του Δήμου Μητρόπολης με τα αντίστοιχα Τοπικά Συμβούλια, τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές, τον Μορφωτικό Σύλλογο και Α.Ο. ΑΣΠΙΔΑ Κρύας Βρύσης.

Και στις δύο εκδηλώσεις μετά τη θεία λειτουργία και την αρτοκλασία από τους π. Βασίλειο, Νικηφόρο και τους άλλους ιερείς των Τ.Δ. του Δήμου, προσφέρθηκε δωρεάν φαγητό στους εκατοντάδες δημότες και προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν και ακολούθησε γλέντι με λαϊκοδημοτικές ορχήστρες από τοπικούς καλλιτέχνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.   

Παρέστησαν και χαιρέτησαν τις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Μητρόπολης κ. Γιοβάνης Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Καταραχιάς Χρήστος  κ. Σφήκας Σεραφείμ, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Σακκά Βασιλική, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Αρβανιτάκου Σοφία, κ. Κουκουζέλης Λάμπρος, κ. Κουκουζέλης Γιώργος. κ. Μπακαρός Θωμάς, κ. Κουκουλέτσος Θωμάς, οι Πρόεδροι των Τ.Σ. Κρύα Βρύσης κ. Γκούγκλιας Θεοδόσης, Γεωργικού κ. Κωστέλλος Θωμάς, Αγίου Γεωργίου κ. Μπακαρός Χρήστος, Πορτίτσας κ. Μαλισιώβας Αποστόλης, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Κρύας Βρύσης κ. Γιαννέλος Κλεομένης, ο επόπτης εργασίας κ. Γατζαποστόλης Νίκος, ο πρώην διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας κ. Γκορίλας Δημήτρης, Τοπικοί Σύμβουλοι των Τοπικών Διαμερισμάτων και εκπρόσωποι  φορέων.  

          Επίσης παρευρέθηκε ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Αλεξάκος Φώτης, οι Αντινομάρχης κ. Νίκου Βασίλης και κ. Παπάρας Γεώργιος, η Νομαρχιακή Σύμβουλος και πολιτευτής κα. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος του Δήμου Πλαστήρα και μέλος της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε κ. Τσαντής Δημήτριος.         Τηλεγραφήματα απέστειλαν ο Πρόεδρος της βουλής κ. Σιούφας Δημήτριος, ο Υφυπουργός .Παιδείας και θρησκευμάτων κ. Ταλιαδούρος Σπυρίδων, οι Βουλευτές κ. Τσιάρας Κων/νος, κ. Αναγνωστόπουλος Γιώργος και  κ. Ρόβλιας Κων/νος.  

Τέλος ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Ασπίδα Κρύα Βρύσης κ. Γκούγκλιας Προκόπης απένειμε τιμητική πλακέτα στον καθηγητή ιατρό κ.  Χ. Ρούσσου για την προσφορά του στην ομάδα όπως επίσης τον Δήμαρχο Μητρόπολης κ. Γιώργο Γιοβάνη και Δημότες-Δημότισσες της Κρύας Βρύσης για την βοήθεια που παρέχουν στον αθλητικό όμιλο.

  

Προηγούμενο άρθρο Στις 18, 19 & 20 Σεπτέμβρη η 9η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Kέντρο Ιστορικών Μελετών "Ν. Πλαστήρας"