Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Κύριλλος, την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014, το εσπέρας και ώρα 7:00΄ μ.μ., παραμονή της εορτής του Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου, θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνατίου στον πανηγυρικό εσπερινό, που θα ψαλεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Βουναίνων. Ακολούθως, από ώρες 10:00΄ μ.μ. έως 01:00΄ π.μ., θα τελεστεί ιερά αγρυπνία.
Την Παρασκευή, 9 Μαΐου (7:30΄-10:30΄ π.μ.), ανήμερα της εορτής του αγίου, θα λετουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Καλλιφωνίου.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, το εσπέρας και ώρα 7:00΄ μ.μ., θα χοροστατήσει, επί τη ιερά μνήμη του αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στον πανηγυρικό εσπερινό που θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πεδινού.
Την Πέμπτη, το εσπέρας και ώρα 6:00΄ μ.μ., θα χοροστατήσει, επί τη ιερά μνήμη του Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου, στον πανηγυρικό εσπερινό που θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Καλλιφωνίου.
Την Παρασκευή, 9 Μαΐου (7:30΄-10:30΄ π.μ.), ανήμερα της εορτής του αγίου, θα λετουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Καρποχωρίου.
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Πέμπτη, το εσπέρας και ώρα 7:00΄ μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό που θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Καρποχωρίου.
Την Παρασκευή (7:30΄-10:30΄ π.μ.), ανήμερα της εορτής του αγίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Βουναίνων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Με νόμο τα κριτήρια για τη χορήγηση επάρκειας προσόντων διδασκαλίας ξένης γλώσσας
Επόμενο άρθρο Βασίλης Τσιάκος: Αγωνιζόμαστε για την Καρδίτσα και τους ανθρώπους της