Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Κυρίλλου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κορώνης, επί τη εορτή του Γεννεσίου της Θεοτόκου.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελέσει το κτιτορικό μνημόσυνο και θα χοροστατήσει στον μεθέορτο εσπερινό που θα ψαλεί στην ως άνω Ιερά Μονή.

***
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Μέλισσας.

***
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, στο χωριό Αγ. Γεώργιος.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελέσει τον πανυγυρικό εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Γεννεσίου της Θεοτόκου στους Γοργοβίτες.
Την Δευτέρα θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Γεννεσίου της Θεοτόκου Συκεών του Δ.Δ. Φύλλου.

***
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας την Κυριακή, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***
Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Λοξάδος.
***

Ο Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καραστέργιος, την Κυριακή, το απόγευμα, θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Παλαιοκκλήσι.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2014
Επόμενο άρθρο Ο εμπαιγμός των αναπληρωτών και των κυβερνητικών Βουλευτών