Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, εορτή του αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄ μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (προηγείται ιερά παράκληση, ώρα 5:30΄ μ.μ.)

Την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 8:30΄ μ.μ., θα τελέσει ιερά αγρυπνία, επί τη μνήμη του οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Καρποχωρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00΄μ.μ., θα τελέσει ιερά αγρυπνία, επί τη μνήμη του οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ιτέας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Δ. Αγίων Θεοδώρων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Σχετικά με την ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. Μουζακίου