Σχετικά με την ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας


Ενημερώνουμε του Συλλόγους – μέλη της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας πως, σύμφωνα με το καταστατικό της «Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα για θέματα της ημερησίας διάταξης με την παρουσία των μισών + 1 (50%+1) των εγγεγραμμένων μελών, τα οποία πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου μέσα σε 8 ημέρες από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης που ματαιώθηκε με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και έχει απαρτία όταν παρευρίσκονται το 1/3 των αντιπροσώπων».

Το Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων, ακολουθώντας κατά γράμμα το καταστατικό, καλεί τα μέλη της την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, και ώρα 10.30π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, στην αναβληθείσα από τις 23 Νοεμβρίου και με ποσοστό απαρτίας το 1/3 ώστε να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων.

Επειδή στον έντυπο και Διαδικτυακό Τύπο κυκλοφορούν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις απαντούμε. Εδώ και 20 ημέρες η Γραμματεία της Ένωσης, πέραν των δημοσιεύσεων στον Τύπο, όπως ορίζεται καταστατικά, ενημερώνει τηλεφωνικά όλους τους Συλλόγους-μέλη της και τους εξηγεί την σημασία της προσέλευσής τους στη Γενική Συνέλευση της 30ης Νοεμβρίου 2014 ώστε να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν το όργανο.

Είναι μέγιστη παραπληροφόρηση και έχει άλλο σκοπό το ότι δεν ενημερώσαμε τα μέλη για τον Απολογισμό και την Εισήγηση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αυτός είναι ο λόγος που πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση.

Επειδή οι Σύλλογοί μας θα αντιμετωπίσουν μία απίστευτη φοροκαταιγίδα, πέραν των θεμάτων που έχουμε για τη Γενική Συνέλευση, και τα οποία είναι τα εξής : Απολογισμός δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου, Οικονομικός απολογισμός, Προγραμματισμός δράσης για το έτος 2015, Πρόταση για τροποποίηση του Καταστατικού, καλέσαμε φοροτεχνικό ώστε να εξηγήσει με ποιόν τρόπο ο Σύλλογος θα είναι φορολογικά νόμιμος ώστε να μην επιβαρυνθεί με άλλα πρόστιμα και νομικό για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνονται οι εκλογές των πρωτοβάθμιων Συλλόγων και για οποιασδήποτε άλλες εξηγήσεις.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά η διαγράμμιση σε σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα