Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κορώνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης. Κατά την Θεία Λειτουργία θα ομιλήσει ο ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Οικονόμου.

Ακολούθως και ώρα 10:30΄π.μ., θα παραστεί συμπροσευχόμενος στην μαθητική Θεία Λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί στο ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης της ενορίας Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό κήρυγμά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (προηγείται ιερά παράκλησις ώρα 5:30΄μ.μ.)

Κατόπιν και ώρα 7:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσης για την τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και επιτυχόντων φοιτητών και φοιτητριών του ως άνω Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ομιλήσει επίκαιρα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, ο οποίος και θα επιδώσει χρηματικό βοήθημα στους αριστούχους, επιτυχόντες, καθώς και σε πολύτεκνες μητέρες.

 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Ν. Δαλαγιώργος : Γιατί δεν πρέπει να ντυθώ τις Απόκριες;
Επόμενο άρθρο Καταγγελία της ΕΛΜΕ για τις δηλώσεις Υπ. Παιδείας