Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα υποδεχθεί την χείρα της οσίας μητρός ημών Φιλοθέης της Αθηναίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, την οποία θα κομίσει ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Χατζηαντωνίου.

Ακολούθως και ώρα 7:00 μ.μ., θα τελέσει τον μεθέορτο Εσπερινό της εορτής του Ευαγγελισμού και την Β΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Μοσχολουρίου Σοφάδων.

Στη συνέχεια και περί ώρα 9:00 μ.μ., θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Γίνεται γνωστό, στους ευσεβείς χριστιανούς, ότι η τιμία χείρ της οσίας μητρός ημών Φιλοθέης της Αθηναίας θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης από 25 μέχρι 28 Μαρτίου. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός καθημερινά από 7:30΄π.μ. έως 10:00΄ μ.μ. και θα τελούνται η Θεία Λειτουργία και όλες οι ιερές Ακολουθίες.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο 25 Μαρτίου - Η Επανάσταση για την Αγία Πίστη του Χριστού - Γράφει ο π. Νικ. Δαλαγιώργος
Επόμενο άρθρο Η ΔΑΚΕ Δ.Ε για τον εθνικό διάλογο για την παιδεία