Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ανάβρας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 5:30μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Άγιοι Ανάργυροι.

***

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 θα τελεσθεί η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στους κάτωθι Ιερούς Ναούς της πόλεως της Καρδίτσης:

 

Το πρωί και ώρα 7:00΄π.μ.

-Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας

-Ιερός Ναός Αγίου Μηνά

 

Το εσπέρας και ώρα 7:00΄μ.μ.

-Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

-Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

-Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου

-Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής

-Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής

-Ιερός Ναός Αγίου Αλεξάνδρου

-Ιερός Ναός Αγ. Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος

-Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου

-Ιερός Ναός Αγίου Σεραφείμ

 

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, θα πραγματοποιηθεί μουσικοθεολογική εκδήλωση από τη Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Τη χορωδία θα διευθύνει ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ιωάννης Παπαχρόνης. Το θεολογικό περιεχόμενο των πασχάλιων ύμνων θα αναπτύξει ο Ιερολογιώτατος Διάκονος π. Κωνσταντίνος Γιολδάσης.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα του Δ.Σ. Καρδίτσας για το θάνατο του Γ. Χατζοπλάκη
Επόμενο άρθρο Χαρίστε μας ένα βιβλίο, να σας χαρίσουμε ένα τριαντάφυλλο