Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, το πρωί και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ιερά Ακολουθία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Μ. Δευτέρας 25 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Kοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Το εσπέρας της Μ. Δευτέρας 25 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρούμ Παλαμά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Ποτάμι Καρδίτσας : Άδικη στοχοποίηση των φοροτεχνικών