Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, θα μετέχει στη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού π. Μακαρίου Παναγόπουλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο Εσπερινό του Κήρυγμα, με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Λουκάν άγιον Ευαγγέλιον» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα παρευρεθεί στο «Πρωινό Αγάπης» του Φιλοπτώχου Ταμείου του ως άνω Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, το οποίο θα παρατεθεί στο Πνευματικό Κέντρο αυτού, με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την οικονομική ενίσχυση των αναξιοπαθούντων αδελφών μας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Η Ι.Μ. για την Πρωτοβουλία Ευρωπαίων : Πολιτών Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά