Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού των Χριστουγέννων στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00΄π.μ., ανήμερα της Δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως, θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον προειρημένο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, εορτή του αγίου ενδόξου πρωτομάρτυρος Στεφάνου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ορφανών.

 

Γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στην Ιερά Μονή Κορώνης θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Χριστουγέννων. Ανήμερα της εορτής Κυριακή 25 Δεκεμβρίου δεν θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Νικόλαος Δαλαγιώργος: Επικίνδυνα τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθρο Πληρωμή δικαιούχων για την παραγωγή καπνού έτους 2014