Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει, επί τη εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Μαξίμου του ομολογητού, προστάτου των υπαλλήλων του Δήμου Φαρσάλων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, εορτή του αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τ ι μ ό θ ε ο ς.

Οι εόρτιες εκδηλώσεις επί τη ιερά μνήμη του αγίου Τιμοθέου έχουν ορισθεί ως εξής:

* Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:30΄ μ.μ., θα πραγματοποιηθεί πολυαρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

* Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μέχρι τις 12:30΄, ο Σεβασμιώτατος θα δέχεται τις ευχές του κλήρου και του λαού στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

* Τὸ εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό και κατόπιν, θὰ πραγματοποιήσει τὴν καθιερωμένη ομιλία του. Μετά την λήξη αὐτῆς, θὰ δεχθεί τις ευχές για την ονομαστική του εορτή.

 

Ε κ  τ η ς  Ιεράς  Μ η τ ρ ο π ό λ ε ω ς

Προηγούμενο άρθρο 4ος προκριματικός γύρος του κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι
Επόμενο άρθρο Καρδιτσιώτης κέρδισε 25.000 ευρώ