Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Στεφανιάδος.

Ακολούθως και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πετροχωρίου.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Βλασίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμυγδαλής.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής Καρύτσης Δολόπων.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής Καρύτσης Δολόπων.

Ακολούθως και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλυβίων Πεζούλας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα για την Πρόληψη των Δασικών Πυρκαγιών
Επόμενο άρθρο Ασφαλτοστρώνεται η οδός Αν. Παπανδρέου