Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα προστεί της ιεράς λιτανείας και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τ.Κ. Σταυρού Καρδίτσης.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου, εορτή του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος και ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τ.Κ. Ασημοχωρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινου και θα ομιλήσει στο ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τ.Κ. Καναλίων στη θέση «Αγίασμα».

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, θα λειτουργήσει κα θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Προτάσεις για έναρξη ειδικοτήτων ΙΕΚ Φθινοπωρινού εξαμήνου 2017Β
Επόμενο άρθρο Θανάτωση και καταστροφή των μολυσμένων βοοειδών