Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Στην ακολουθία θα μετέχουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου της πόλεώς μας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δ.Δ. Καλλιθήρου.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ρεντίνης.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει την Μεγαλοσχημία δοκίμου Μοναχής της ως άνω Ιεράς Μονής.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δ.Δ. Ορφανών.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας θα πραγματοποιήσει, την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ώρα 8:30΄μ.μ., δευτέρα ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης για τους εργαζομένους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Παππά-Αποστόλου στο Δήμο Καρδίτσας