Ειδήσεις

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας


 Την 19η  του μηνός Μαρτίου του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα  και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 3/2018 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα:

1ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια παράτασης ωραρίου μουσικής (9 αιτήσεις). Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης προς την Οικονομική Επιτροπή & την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση χώρου στην πλατεία Ν. Πλαστήρα, προκειμένου να τοποθετηθούν ψυχαγωγικά παιχνίδια.(Λασδας Ν.)

3ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στην Κεντρική πλατεία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί πασχαλινό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  από 20 Μαρτίου εως 26 Μαρτίου  2018.(Χαμόγελο του Παιδιού)

4ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήσης χώρου, στην Κεντρική πλατεία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί πασχαλινό bazaar του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»  από 30 Μαρτίου εως 2 Απριλίου  2018.(ΦΛΟΓΑ)

5ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την αλλαγή ημερομηνιών για την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του στεγασμένου τμήματος της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκθεση όλων των Αεραθλητικών Μέσων, που διαθέτει η Αερολέσχη Δυτ. Θεσσαλίας,από την Πέμπτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 26 Απριλίου έως και την 29 Απριλίου 2018.

6ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την παράταση υφιστάμενης σύμβασης μίσθωσης, του δημοτικού κινηματοθεάτρου και του Θερινού κινηματογράφου.  Εισήγηση Τμήμα Εσόδων

 

 

Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Αρτεσιανού 1

2ος οροφος

ΤHΛΕΦΩΝΟ 24413  50729

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη από χορωδούς του Ιταλικού Λυκείου
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα