Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Δευτέρας) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τρίτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λεονταρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Δευτέρας) και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τρίτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Δευτέρας) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου.

Την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τρίτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Ιστορίες εμπιστοσύνης από τη ZeniΘ
Επόμενο άρθρο Απαγόρευση Αλιείας στις λίμνες και τους ποταμούς του Νομού Καρδίτσας