Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 1 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του μηνός Μαΐου στο Ιερό Προσκύνημα Οσιομάρτυρος Νικολάου στα Βούναινα.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αθανασίου, πατριάρχου Αλεξανδρείας και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Δ.Δ. Προαστίου.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία, θα ομιλήσει και θα προστεί της ιεράς Λιτανείας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 1 Μαΐου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα υποδεχθεί απότμημα του ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου, επισκόπου Πενταπόλεως, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης και θα κομίσει ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Ακολούθως, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ως άνω Ιερό Ναό.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 1 Μαΐου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δ.Δ. Ιτέας.

Προηγούμενο άρθρο Επικινδυνότητα στην Επαρχιακή οδό Μουζακίου-Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Συναντήσεις ΣΘΕΒ με Υγειονομικούς Φορείς της Θεσσαλίας