Ειδήσεις

Επικινδυνότητα στην Επαρχιακή οδό Μουζακίου-Αργιθέας


Αγαπητοί Πολίτες, Σας ενημερώνουμε ότι στον επαρχιακό δρόμο Μουζακίου-Αργιθέας, στη θέση΄΄ Στενό΄΄  και  λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση προς την Τοπική Κοινότητα  ΄΄Πορτής΄΄ ,  λόγω καταπτώσεων  χώματος και βράχων,  έχει  υποχωρήσει  εδώ και ένα χρόνο ΄΄ η φέρουσα ικανότητα των Πασσάλων  και το τοίχωμα από πλέγμα΄΄.

Προειδοποιούμε τους  διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους πεζούς να είναι προσεκτικοί για πετροπτώσεις και κατακρημνίσεις βράχων και δένδρων στο δρόμο μέχρι ΄΄να ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι ΄΄ και να προχωρήσουν σε  εργασίες  για αποκατάσταση πασσάλων- πλέγματος,   καθάρισμα ολισθημένων υλικών και προσαρμογή των πρανών.

Ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές  ότι πέρασε ένας χρόνος με αυτά τα υλικά ΄΄να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των διερχομένων΄΄    και τους καλούμε να ενεργήσουν άμεσα για Περιβαλλοντική Αποκατάσταση.

Αλήθεια τόσοι  ΄΄υπεύθυνοι΄΄  που περνάνε κάθε μέρα από αυτόν το δρόμο μέσα στα υπερπολυτελή  JEEP  των Δήμων, της Περιφέρειας, των Υπουργείων κ.α , Που είναι ;    Κανείς δεν το είδε ;    Κανένας δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο ;  Πρέπει  να συμβεί κάτι δυσάρεστο ;

 

 

Της Περιβαλλοντικής και Οικολογικής  Παρέμβασης Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης

 

Προηγούμενο άρθρο Όλοι οι συνταξιούχοι στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα