Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα προστεί της ιεράς λιτανείας της σεβασμίας εικόνος της Παναγίας Ελεούσης – Δεμερλιωτίσσης και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 23 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τ.Κ. Καναλίων στη θέση «Αγίασμα».

***

Τα Γραφεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά έως και 24 Αυγούστου 2018. Για άδειες Γάμων τα Γραφεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 22 Αυγούστου 10:00΄π.μ.12:00΄μ.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίθεση σκύλου σε κάτοικο του Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Έγκριση χρηματοδότησης 10 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας