Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Λαζαρίνας.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Απιδέας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Βαμβακούς Φαρσάλων.

Προηγούμενο άρθρο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση της ΕΣΕΚ με τον Δήμαρχο Αργιθέας