Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή του Ασώτου 24 Φεβρουαρίου 2019, θα μεταβεί στην πόλη της Λαμίας, όπου θα μετάσχει στην Θεία Λειτουργία και στο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαριστής Μαρίας Πρωτοπαπά, μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λαμίας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Σύναξη Φοιτητών και Νέων στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή του Ασώτου 24 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η επέτειος της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου - Του Δομήνικου Βερίλλη