Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τετάρτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

Στις 11:00΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου εντός της μεγάλης αιθούσης του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στις 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος (Όρθρο Μ. Πέμπτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μ. Τετάρτης) και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Διπλωματική εργασία με θέμα το ποδήλατο
Επόμενο άρθρο Τιμή και δόξα στους ήρωες