Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου, όπου θα εκκλησιαστούν οι μαθητές – μαθήτριες του Γυμνασίου, του  Λυκείου και του ΕΠΑΛ Μουζακίου.

Στις 11:30΄π.μ., θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου Καρδίτσης, όπου θα συναντήσει τον Διοικητή και θα ομιλήσει στους Στρατονόμους και Αερονόμους του Κέντρου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, προς ίαση ψυχών τε και σωμάτων και προετοιμασία για την μεγάλη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Εκκλησια, σωμα Χριστου» στον ως άνω Ιερό Ναό.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων, όπου θα εκκλησιαστούν οι μαθητές – μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Όλοι στην κινητοποίηση για τον προϋπολογισμό
Επόμενο άρθρο Νέες κινητοποιήσεις το Γενάρη σχεδιάζουν οι αγρότες