Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή μετά τα Φώτα 12 Ιανουαρίου 2020, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Αχλαδέας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 8:30΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Σύναξη φοιτητών και νέων της τοπικής μας Εκκλησίας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως (1ος όροφος) επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18 Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή μετά τα Φώτα 12 Ιανουαρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Παράταση υποβολής προσφορών για επισκευές ακινήτων
Επόμενο άρθρο Το Περ/κό Τμήμα ΕΕΣ Καρδίτσας κόβει την πίτα του