Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου, θα ψάλλει τους B΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

***

            Η Ιερά Μητρόπολή μας μέσα στο ανύστακτο ποιμαντικό ενδιαφέρον Της για πνευματική ανύψωση όλων μας, ιερού κλήρου και λαού, προσεκάλεσε τον ελλογιμώτατο Καθηγητή Λειτουργικής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Μέλος Συνοδικών Επιτροπών της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Παναγιώτη Σκαλτσή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό λειτουργικό σεμινάριο με θέμα: «Τα ιερά Μυστήρια του αγίου Βαπτίσματος και του αγίου Χρίσματος».

Το εν λόγω επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00΄π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του ιερού Προσκυνή-ματος Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Τ.Δ. Σταυρού Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και 6:00΄μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Υ. Καρδίτσας για τον κορονοϊό
Επόμενο άρθρο Η παρεμπόδιση των φοιτητικών εκλογών από τη διοίκηση του πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν θα περάσει