Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 27 Μαΐου 2020 και ώρα 7:00΄μ.μ., επί τη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αναλήψεως του Κυρίου Σταθμού Φαρσάλων.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, ανήμερα της Δεσποτικής εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσης Δολόπων, καθότι πανηγυρίζει το Καθολικό αυτής.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και 8:30΄μ.μ., θα προεξάρχει της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Υπομονής και επί τη επετείω της αποφράδος ημέρας της υπό των Τούρκων γενομένης αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 28 Μαΐου, ανήμερα της Δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Τετάρτης 27 Μαΐου και ώρα 6:00΄μ.μ., επί τη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, θα προεξάρχει της ακολουθίας του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσης Δολόπων.

Προηγούμενο άρθρο Δωρεά προστατευτικού υλικού στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Παν/μίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Εκπαίδευση για την Αειφορία και το Περιβάλλον