Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» Φαρσάλων.

Την Κυριακή 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της Εορτής, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας «Φανερωμένης» Καλλιφωνίου.

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής», καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο αυτής προς τιμήν της Παναγίας της καλουμένης «Φανερωμένης».

Την Κυριακή 23 Αυγούστου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και την Θεία Λειτουργία στην ως άνω Ιερά Μονή.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 23 Αυγούστου, ανήμερα της αποδόσεως της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, και της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» Φαρσάλων.

 

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας