Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Τ.Κ. Γραμματικού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ.,  θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του μυροβλύτου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Γοργοβιτών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Η ακολουθία θα τελεσθεί στο Πνευματικό Κέντρο (1ος Όροφος) της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

***

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτινής κ. Μάξιμος, Βοηθός Επίσκοπος και Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Λοξάδος.

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Φύλλου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Κυριακής 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλας.

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Παλαμά.

***

Ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλας.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρό-πουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Ορφανών.

Προηγούμενο άρθρο Όλα τα νέα μέτρα που φέρνει ο covid στο Νομό
Επόμενο άρθρο Κύμα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και στήριξης της Αργιθέας