Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού της δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, εορτή της του Χριστού Γεννήσεως, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Α΄ (πρώτη) Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ώρα ενάρξεως 5:00΄π.μ. Απόλυση 8:00΄π.μ.

Το Σάββατο μετά την Χριστού Γέννησιν 26 Δεκεμβρίου, εορτή της Συνάξεως της Κυρίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων.

Την Κυριακή μετά την Χριστού Γέννησιν 27 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του αδελφοθέου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες θα αναμεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr

Προηγούμενο άρθρο Το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας πραγματοποίησε Online υποδοχή σε πρόγραμμα Erasmus+
Επόμενο άρθρο Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό της Περιφέρειας