Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Κύριλλος, την Κυριακή (της ΤΥΡΟΦΑΓΟΥ), 2 Μαρτίου 2014, θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυλώνος κ. Χριστοδούλου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄ μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καρδίτσης όπου θα τελεσθεί ο Εσπερινός της Συγχωρέσεως, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με θέμα: «Περιήγησις εις τον Παράδεισον της Αγίας Τεσσαρακοστής». Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης. Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄ μ.μ., θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τη διάρκεια του Εσπερινού της Συγχωρέσεως, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Επίσης, γίνεται γνωστό στο ευσεβές εκκλησίασμα ότι:

α) την προσεχή Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 6:30΄μ.μ., ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης θα τελέσει την πρώτη εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης και

β) την προσεχή Παρασκευή 7 Μαρτίου όπως και κάθε Παρασκευή, θα τελούνται οι Χαιρετισμοίπρος την Υπεραγία Θεοτόκο σε όλες τις ενορίες της πόλεως της Καρδίτσης στις 7:00΄ μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Αφέθηκε ελεύθερη η κ. Ματιάτου, μαζί και οι υπόλοιποι προσαχθέντες
Επόμενο άρθρο Δεσμεύσεις Τσαντήλα για την ανάπτυξη της Μητρόπολης