Εκλογές στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής Καρδίτσας


Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στις 12 το μεσημέρι για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ».

«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» είναι ένας Σύλλογος που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στη μουσική ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας και την εκλέπτυνση του αισθητικού κριτηρίου των πολιτών.

Αποτέλεσε για μια μεγάλη περίοδο, ένα ζωντανό πολιτιστικό οργανισμό και πραγματοποιούσε τα ΠΟΛΥΤΕΧΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στην Καρδίτσα την δεκαετία του ’90.

Στο σύλλογο είναι εγγεγραμμένοι πολλοί συμπολίτες από Καρδίτσα, Μουζάκι, Παλαμά, Σοφάδες και στοχεύουν στην ουσιαστική παρέμβαση του Μουσικού Συλλόγου Καρδίτσας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» στη δημιουργία ακροατών και ενός φιλοπρόοδου Μουσικού  Κινήματος για το Νομό Καρδίτσας.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δοθεί η δυνατότητα της εναλλακτικής λύσης στον Καρδιτσιώτη, ώστε να απολαμβάνει ποιοτικές εκδηλώσεις στην πόλη του και να μη νιώθει πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Στόχος των «ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» είναι επίσης η ανανέωση, η προώθηση της πολιτιστικής ζωής και το ανέβασμα του πολιτιστικού επιπέδου του Νομού Καρδίτσας.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στο Δ.Σ. μπορούν μέχρι  την Κυριακή  των εκλογων να καταθέσουν εγγράφως τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Συλλόγου, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά, είτε με fax. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης τη Κυριακή 21 IOYNIOY 2015  στις 12 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία του Συλλόγου, Κολοκοτρώνη 38,στο τηλ. 2441075440 και στο email nke@otenet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Καρδίτσα την Τετάρτη ο Τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ''ΑΝΑΒΑΣΗ SOLAIR''