Με επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ”ΑΝΑΒΑΣΗ SOLAIR”


Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ”ΑΝΑΒΑΣΗ SOLAIR” που διεξήχθη την Κυριακή 14 Ιουνίου στον Κέδρο Καρδίτσας με αθλοθέτη και χορηγό την καφετέρια Solair.

Με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα οι αθλητές που συμμετείχαν απ’ όλη την Ελλάδα ”δικαιώθηκαν” από την αγωνιστική δυσκολία που τους δόθηκε με γραμμή εκκίνησης τον Κέδρο και τερματισμό στο Αηδονοχώρι μια απόσταση σχεδόν 20χλμ. και με μέγιστη κλίση 12%.

Η κατηγορία των μίνι μικρών-μεγάλων αγόρια και κορίτσια ρίχτηκε πρώτη στον αγώνα.Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ντανοβασίλης Χρήστος,την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ο Τσιτσιλώνης Γεώργιος και στην 5η θέση βρέθηκε ο Μαγγίνας Θωμάς στη κατηγορία μίνι μικρά αγόρια.Ο Θέος Δημήτριος για ακόμη μια φορά τερμάτισε στην 1η θέση κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ο Αντωνίου Κων/νος στη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και ο Ψηφής Αθανάσιος στην 4η θέση στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια.

Η συνέχεια δόθηκε με τους παμπαίδες σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία να βρίσκει τους αθλητές μας σε πολύ καλές θέσεις.Ο Τρέμμας Αναστάσιος τερμάτισε 4ος,ο Σταμούλης Ιωάννης 8ος,ο Σακελλαρόπουλος Ηλίας 10ος, ο Τσιρογιάννης Γεώργιος 12ος και ο Παπαλίτσας Βασίλειος 13ος.

Η κατηγορία των παίδων πρόσφερε θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές με τα σπρίντ να διαδέχεται το ένα το άλλο λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό.Νικητής της κατηγορίας αναδείχτηκε ο Ντανοβασίλης Κων/νος κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο και ο Γατής Γεώργιος την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Προτελευταία κατηγορία αυτή των ανδρών με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 20 και η οποία είχε κοινή κατάταξη με τους εφήβους.Ο Παγανός Ευάγγελος ανέβηκε στην 1η θέση κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο αποδεικνύοντας έτσι την ανοδική του πορεία και  ο Παγανός Κων/νος βρέθηκε στην 3η θέση με το χάλκινο μετάλλιο.Ο Κολοκύθας Θωμάς τερμάτισε στην 5η θέση στην κοινή κατάταξη ενώ στην κατηγορία του αυτή των εφήβων βρέθηκε στην 1η θέση και αγκαλιά με το χρυσό μετάλλιο.Ο Παγουρτζής Παναγιώτης ανέβηκε στη 3η θέση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο και ο Διαμαντής Γεώργιος στην 4η θέση των εφήβων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μίνι μικρά

Ντανοβασιλης Χρηστος-2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)

Τσιτσιλώνης Γεώργιος -3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)

Μαγγίνας Θωμάς  – 5η θέση

Μινι μεγαλα

Θεος Δημήτριος-1η θέση (χρυσό μετάλλιο)

Αντωνίου Κων/νος-2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)

Ψηφης Αθανάσιος-4η θέση

Παμπαίδες

Τρεμμας Αναστάσιος-4η θέση

Σακελλαρόπουλος Ηλίας – 10η θέση

Τσιρογιαννης Γεώργιος-12η θέση

Σταμούλης Ιωάννης-8η θέση

Παπαλιτσας Βασιλειος-13η θέση

Παίδες

Ντανοβασιλης Κων/νος-1η θέση(χρυσό μετάλλιο)

Γατης Γεώργιος-2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)

Έφηβοι

Κολοκύθας Θωμάς-1η θέση(χρυσό μετάλλιο)

Παγουρτζής Παναγιώτης- 3η θέση

Διαμαντής Γεώργιος-4η θέση

Άντρες

Παγανος Ευάγγελος-1η θέση(χρυσό μετάλλιο)

Παγανος Κων/νος-3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή και τους γονείς. Το μεγαλύτερο ”ευχαριστώ” ανήκει στο ”SOLAIR” για την μεγάλη προσφορά στον όμιλό μας. Σκοπός του ομίλου μας δεν είναι μόνο η ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι, του ποδηλάτου και του αθλητισμού αλλά και του Νομού μας. Ευτύχημα για εμάς που υπάρχουν επιχειρήσεις όπως η παραπάνω που στηρίζουν τις προσπάθειες μας!!!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Εκλογές στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου αποδέχθηκε το έργο «αθλητικές εγκαταστάσεις»