Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 (16:00-21:00) εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών, με θέμα:  BUSINESS ENGLISH: (Sales&Purchasing + Negotiating).

Στόχος του σεμιναρίου είναι να  δοθεί βαρύτητα στην αγγλική ορολογία καθώς και στην ενότητα  εξυπηρέτησης πελατών, στην επίλυση τυχόν προβλημάτων καθώς και στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουμε την εργασία και το προϊόν μας με στόχο την πώληση και το σύνολο των τεχνικών δομών της. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και θα χρησιμοποιηθούν οι  βασικές αρχές της διαπραγμάτευσης, από την αρχή μέχρι την τελική της φάση, δηλαδή την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η κατανόηση των τεχνικών θα βοηθήσουν τον πωλητή και το στέλεχος των Πωλήσεων ή του Marketing να επιτυγχάνει με ευκολία τους στόχους του και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων, με καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας ( επιπέδου Β1- Β2).

Εισηγήτρια η κα Μάνη Αναστασία Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων με πλούσιο ενεργητικό στην εκπαίδευση αγγλικών σε επιχειρήσεις.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί μέσω 0,24% ΛΑΕΚ- ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ ( αρμόδια κα Αποστολία Χαρμάνη) τηλέφωνο επικοινωνίας : 2410555507 &e-mail: education@sthev.gr

Προηγούμενο άρθρο 4η Γιορτή Σκακιού Κεντρικής Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Σε Ζαΐμι και Καλλιφώνι την Παρασκευή 6/10 ο Δήμαρχος Καρδίτσας