Εκστρατεία στήριξης των τοπικών προϊόντων από το Δήμο Μουζακίου


  Εκστρατεία για την τόνωση της τοπικής αγοράς πραγματοποίησε το Σάββατο στη Λαϊκή Αγορά, ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Μουζακίου.

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΤΕΔΚ με τη συμμετοχή του ΕΒΕ, του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας ,της ΑΝΚΑ και τοπικούς παραγωγούς, όπου αποφασίστηκε η έκδοση ειδικού φυλλαδίου και αφίσας προβολής των τοπικών προϊόντων, ο Δήμος Μουζακίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Μουζακίου μοίρασαν τα φυλλάδια στη Λαϊκή Αγορά του Μουζακίου, προχθές τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα, παροτρύνοντας τους πολίτες να προτιμούν τα τοπικά προϊόντα.

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζαρνακούπης και Μπαλατσός και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Γκαραβέλας γύρισαν όλη τη Λαϊκή Αγορά και την Πόλη του Μουζακίου μοιράζοντας τα φυλλάδια και τις αφίσες.

Το γεγονός αυτό συνδυάστηκε και με τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις που διοργανώνει ο πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Μουζακίου, όπου η πρόεδρός του κ. Τόλια είχε φροντίσει η φιλαρμονική του Δήμου Παλαμά να γεμίσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες την αγορά του Μουζακίου.

«Σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, την ΤΕΔΚ, το ΕΒΕ, τη Συνεταιριστική Τράπεζα, τους Εμπορικούς Συλλόγους Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων οι Δήμοι Μουζακίου, Παλαμά, Σοφάδων και Καρδίτσας συμμετέχουμε στην προσπάθεια στήριξης των τοπικών προϊόντων και σήμερα μοιράσαμε τα σχετικά φυλλάδια στην αγορά του Μουζακίου» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κωτσός.

Προηγούμενο άρθρο Εξαιρετικό το αφιέρωμα στον Στ. Καζαντζίδη
Επόμενο άρθρο Τα ζητήματα του Ασημοχωρίου, του Λεονταρίου, της Αχλαδιάς