Ειδήσεις

Ενημέρωση από τον Γυμναστικό Σύλλογο Τιτάνες Παλαμά


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τιτάνες Παλαμά διανύοντας το 38ο έτος της ζωής του, μπορεί να υπερηφανεύεται, πως έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των μπασκετόφιλων της Θεσσαλίας, αλλά τα τελευταία χρόνια και σε πανελλήνιο επίπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογός μας συμπαραστάθηκε επάξια σε αθλητές, τοπικούς φορείς, οργανισμούς αλλά και απλούς ανθρώπους της περιοχής μας. Εξάλλου από την  αγάπη όλων αυτών  αντλεί τη δύναμη για να προχωρήσει και να φτάσει πιο ψηλά. Αυτό, προφανώς και είναι έργο των διοικητικών παραγόντων  των ΤΙΤΑΝΩΝ από τη σύστασή του ως και σήμερα, οι οποίοι υπηρετούν και προασπίζονται τα ιδανικά του, εφαρμόζοντας τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. και της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Δεν είναι έργο κάποιων….. «παραγόντων» όπως ισχυρίζονται κάποιοι γονείς, όταν δεν τους γίνονται τα χατίρια στα παιδιά τους ή στους ίδιους!  Αυτοί, απλά εθελοτυφλούν!!!!!

Η λέξη παράγοντας αυτό ακριβώς σημαίνει: πρόσωπο ή πρόσωπα με σημαντική προσφορά σε έναν τομέα. Όλα αυτά τα χρόνια στους ΤΙΤΑΝΕΣ αυτό ακριβώς γίνεται.

Δεν θα αναφερθούμε στις επιτυχίες της ομάδας μας ή στις συμμετοχές αθλητών-αθλητριών στις Εθνικές Ομάδες, ούτε στο έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια ως και σήμερα, οι φίλοι της ομάδας τα γνωρίζουν, πλην κάποιων που μπερδεύουν το μπάσκετ με το σκάκι.

Όσον αφορά τις μεταγραφές αθλητών, αυτές γίνονται ΠΑΝΤΑ όπως ορίζουν οι κανονισμοί -όχι όποτε του καπνίσει του καθενός- και ΠΑΝΤΑ με συνεννόηση των εμπλεκόμενων σωματείων (αφού εκδηλώσουν ενδιαφέρον), αλλιώς πώς;; Τώρα αν κάποια θεσμικά όργανα αποφασίζουν για τις αποδεσμεύσεις αθλητών, τότε είμαστε υποχρεωμένοι σαν σύλλογος να τις σεβαστούμε, αλλά απ’ την άλλη πλευρά μάλλον θα πρέπει να πάψουν πλέον να υπάρχουν προκηρύξεις και κανονισμοί πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης …αφού τα σωματεία που σέβονται τους κανονισμούς στο τέλος…. ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Η ιστορία και το επίπεδο του Συλλόγου μας δεν επιτρέπει την συνέχιση κανενός είδους αντιπαράθεσης για μικροπρέπειες, γι’ αυτό και δεν θα επανέλθουμε.

Όσοι αγαπούν τους ΤΙΤΑΝΕΣ είναι δίπλα τους και στα εύκολα και στα δύσκολα, όσοι δεν τους αγαπούν- με χαρά- να πάνε στο καλό

 

Προηγούμενο άρθρο Κολυμβητικοί Αγώνες Γαλαγάλεια 2017
Επόμενο άρθρο Έναρξη υποβολής Δηλώσεων Εφαρμογής Αγροτικών Προγραμμάτων