Ενημέρωση για το Δημοτικό Κοιμητήριο Καρδίτσας


Ενημερώνονται οι πολίτες ότι στο χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Καρδίτσας, έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 12/08/08 στο κτήριο του Οστεοφυλακίου, δημιουργήθηκε κοινοτάφιο,  όπου με τη συγκατάθεση των οικείων  των θανόντων, τοποθετήθηκαν τα μη αναγνωρισμένα οστά από τις κατεστραμμένες οστεοθήκες.

Στο χώρο του Οστεοφυλακίου παραμένουν μέχρι και σήμερα οστά, που φυλάσσονταν στα αριθμημένα συρτάρια που καταστράφηκαν επίσης από την φωτιά και τοποθετήθηκαν στη συνέχεια σε ξεχωριστά σακουλάκια, αριθμημένα με βάση και τα στοιχεία που Κοιμητηρίου.

Ο Δήμος Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία το ζήτημα κάνει γνωστό ότι από σεβασμό στη μνήμη των τεθνεώτων, αλλά και για λόγους δημόσιας υγείας,  θα προχωρήσει την Τετάρτη 3/10/12 στην ταφή τους στο κοινοτάφιο.

Παρακαλούνται όσοι συγγενείς δεν έχουν μέχρι σήμερα αναζητήσει τα οστά προσφιλών τους προσώπων που φυλάσσονταν σε συρτάρια του Οστεοφυλακίου, κατά την ημερομηνία της πυρκαγιάς, να το κάνουν μέχρι και την Δευτέρα 1/10/12 δίνοντας παράλληλα και τη συγκατάθεσή τους για την ταφή τους στο κοινοτάφιο, ή τοποθετώντας τα σε οστεοθήκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τα οικονομικά των Περιφερειών σε συνεδρίαση στη Βουλή
Επόμενο άρθρο Ν. Μιχαλάκης: «Η σταδιακή αποσάθρωση του ΕΟΠΥΥ ξεκινά από την υποχρηματοδότηση και τον εμπαιγμό των συμβεβλημένων ιατρών και συνακόλουθα των ασθενών»