Ενημέρωση του δήμου Μουζακίου για τις άδειες γεωτρήσεων


Οι ιδιοκτήτες γεωτρήσεων αδειοδοτημένων ή μη αδειοδοτημένων, θα πρέπει μέχρι 15-6-2012, να υποβάλλουν φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να αδειοδοτηθούν.

Στους παραπάνω ιδιοκτήτες εκτός εκείνων που διαθέτουν αρδευτικές γεωτρήσεις, συμπεριλαμβάνονται και οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν γεώτρηση για άλλο σκοπό, π.χ. βιομηχανική κ.λ.π.

Όσοι παραγωγοί αντλούν νερό για άρδευση από ποτάμια, αρδευτικά κανάλια, πηγές, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για έκδοση αδειών χρήσης νερού, στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Η ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι 12-6-2012.

Η άδεια θα εκδοθεί από το Δήμο, για λογαριασμό τους, ανταποδοτικά, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Όσοι κάνουν χρήση νερού μετά την 20-12-2005 και προϋφίστανται της 16-6-2011 χωρίς να διαθέτουν τη σχετική άδεια, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες, μέχρι την 16-6-2012.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι θα πρέπει να υποβάλλουν φάκελο, επειδή θα έχουν πρόβλημα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, στις δηλώσεις του Ο.Σ.Δ.Ε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτοτελές Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Μουζακίου, Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης, τηλ. 24450 41259.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κοινωνικές εκδηλώσεις στο πανηγύρι του Καρποχωρίου
Επόμενο άρθρο Άλλο ένα βήμα από την ΕΣΕΚ