Κοινωνικές εκδηλώσεις στο πανηγύρι του Καρποχωρίου


Στο πανηγύρι του χωριού στις 9 Μαΐου στο Καρποχώρι , εορτή του Αγ. Νικολάου του νέου του εν Βουνένοις, εκτός από τις θρησκευτικές τελετές και αμέσως μετά από αυτές, έλαβαν χώρα και κοινωνικές εκδηλώσεις, στην αυλή του ομώνυμου Ιερού Ναού.

Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης και πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης κ. Σεραφείμ με την παρουσία πολλών ακόμη Ιερέων, έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου και έγινε η αρτοκλασία στο παρεκκλήσι, που βρίσκεται έξω από την εκκλησία.

Αμέσως μετά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, με την καθοδήγηση της δασκάλας χορού κ. Κικής Μαυρουδή.

Ο πολιτιστικός σύλλογος των Απανταχού Καρποχωριτών πρόσφερε το καθιερωμένο λουκούμι σε όλους όσους παραβρέθηκαν και χυμούς στα παιδιά που χόρεψαν.

Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος (Καρποχωρίτης), ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φορείς του χωριού, το Δημοτικό Σχολείο Καρποχωρίου με μαθητές και διδάσκοντες και πλήθος κόσμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Να βγουν τα συνεργεία για το ΟΣΔΕ στα χωριά
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση του δήμου Μουζακίου για τις άδειες γεωτρήσεων