Εντυπωσιακά σχόλια απέσπασε η χορωδία του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας


Με ιδιαίτερη επιτυχία εμφανίστηκε η Χορωδία του 3ου Γυμνασίου στις 25 Φεβρουαρίου 2013, στα πλαίσια της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Χορωδιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε στη γεμάτη κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του THESSALIKON GRAND HOTEL.

 

Τη Χορωδία του 3ου Γυμνασίου και το ορχηστρικό σύνολο  που απαρτίζεται από μαθητές όλων των τάξεων, καθοδήγησε στη διεύθυνση με θέρμη ο κ. Παλαπέλας Άγγελος, καθηγητής Μουσικής του Σχολείου. Το μουσικό σύνολο ενίσχυσε με τη συμμετοχή του ο κ. Γιαννής Αλέξανδρος, καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

 

Η Χορωδία λαμβάνει μέρος στο Χορωδιακό Φεστιβάλ για 2η συνεχή χρονιά. Συμμετέχει ενεργά και με ιδιαίτερη ζέση στις σχολικές γιορτές, σε άλλες εκδηλώσεις όπως η πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε το 3Ο Γυμνάσιο ως αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή  καθώς και  σε δρώμενα εκτός σχολείου, όπως οι Χριστουγεννιάτικοι Πειραματισμοί που έγιναν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

 

Η ύπαρξη και δράση της Χορωδίας και του μουσικού συνόλου, καθώς και οι δραστηριότητές τους, στηρίζονται θερμά από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου στο πλαίσιο της μουσικής εκπαίδευσης,  της αισθητικής αγωγής και της ευρύτερης καλλιέργειας των μαθητών του.

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στον Μουσικό του Σχολείου, κ. Παλαπέλα και στο συνεργάτη κ. Γιαννή για την εντυπωσιακή παρουσία τους.  Συγχαίρει επίσης την

Οργανωτική Επιτροπή της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Χορωδιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και ιδιαιτέρως τον κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο, εμπνευστή της αξιόλογης διοργάνωσης για την υποστήριξη ενός τέτοιου θεσμού στην πόλη μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Έντονη ανησυχία για τους μεγάλους οδικούς άξονες - Εκφράζουν τεχνικές εταιρίες στο Υπ. Ανάπτυξης
Επόμενο άρθρο Στο πλαίσιο της β' δόσης επιχορήγησης του Υπ. Εσωτερικών στους Ο.Τ.Α. - Χρηματοδότηση ύψους 5.222.690 ευρώ στο Δήμο Καρδίτσας