Εντυπωσιακές εκδηλώσεις – επιδείξεις από το πολυφωνικό ωδείο


Μία άκρως επιτυχημένη σχολική χρονιά είναι φυσικό να κλείσει με επιτυχημένες εκδηλώσεις και με αυτό τον τρόπο να υποδεχτούν το καλοκαίρι οι σπουδαστές του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.

Συγκεκριμένα:

–          Την Πέμπτη 21/6/12 στην Πλατεία Πλαστήρα και στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας της Μουσικής εμφανίστηκαν η Παιδική Χορωδία, η Rock μπάντα και ντουέτα από καθηγητές του Ωδείου καθώς και τρία κομμάτια για 6 χέρια από Πιάνο από τις κ.κ. Κορίνα Νεστορίδου, Ελένη Γιαννοπούλου και Κατερίνα Ζάχου.

–          Την Παρασκευή 22/6/12 στο υπαίθριο θεατράκι ου Hotel Thessalikon Grand εμφανίστηκαν οι μαθητές της Σχολής Πιάνου του Ωδείου των κ.κ. Κ. Νεστορίδου, Κ. Ζάχου, Ελ. Γιαννοπούλου. Φ. Νασέλου και Μ. Κρανιά.

–          Το Σάββατο 23/6/12 στον υπαίθριο χώρο του θεάτρου «ΟΨΕΙΣ» παρουσίασαν το πρόγραμμά τους οι μαθητές της Σχολής Κιθάρας του Ωδείου των κ.κ. Ι. Θεολόγη, Ι. Τσαντίλη και Ι. Γρηγορίου. Μικρά και μεγαλύτερα σύνολα ερμήνευσαν γνωστά κομμάτια Ελλήνων και ξένων συνθετών.

–          Τέλος την Κυριακή 24/6/12 στο Hotel Thessalikon Grand πήραν οι μαθητές των  επιμέρους Σχολών:

Αρμονίου του κ. Ηλία Παππά, Βιολιού της κας Έλλης Παποπούλου, Μπουζουκιού του κ. Ι. Τσικρικώνη, Κλαρίνου του κ. Ι. Μπάου και Φλάουτου της κ. Στέλλας Αναστασοπούλου, παρουσιάζοντας  πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων.

Και το εντυπωσιακό κρεσέντο των εκδηλώσεων κλείνει με την καθιερωμένη εκδήλωση – πάρτυ στην πισίνα του Hotel Thessalikon Grand όπου οι μαθητές του τμήματος Φωνητικής και η Παιδική Χορωδία θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Θα ακουστούν Rock κομμάτια, ελληνικά έντεχνα και λαϊκά συνοδεία ορχήστρας από καθηγητές του Ωδείου (αλλά και από …γονείς μαθητών του Ωδείου).

Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Σάρωσαν τα Μετάλλια οι Καρδιτσιώτες Αθλητές !!
Επόμενο άρθρο «45η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 2012»