Ειδήσεις

Εντυπωσιακή ήταν η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου


Με μια εντυπωσιακή συναυλία έληξαν τα μαθήματα της φετινής σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου. Καθηγητές και μαθητές κατέπληξαν το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου.

Σε μια παράσταση που διήρκησε δυόμισι ώρες περίπου οι μαθητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο και τις γνώσεις τους και σε συνεργασία με τους καθηγητές τους δημιούργησαν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Στην παράσταση συμμετείχαν η παιδική και η νεανική χορωδία, μουσικά σύνολα από κιθάρες και βιολιά , καθώς και η λαϊκή με την παραδοσιακή ορχήστρα του Ωδείου. Ακούστηκαν τραγούδια και μουσικές τόσο από την κλασική μουσική σκηνή, όσο και μοντέρνες ροκ και έντεχνες επιτυχίες.

Μια ευχάριστη νότα προσέφεραν τα μικρά της προπαιδείας (ηλικίας 2,5 – 4 ετών) αφού παρουσίασαν ένα όμορφο θεατρικό με θέμα την υγιεινή διατροφή.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως  έκανε η εμφάνιση των παιδιών της λαϊκής και της παραδοσιακής μουσικής, όπου σε συνεργασία με τα κρουστά έπαιξαν λαϊκές επιτυχίες  και γνωστά δημοτικά τραγούδια, δημιουργώντας στο χώρο μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κωτσός, η αντιδήμαρχος κα. Ε. Τσιούφη, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ καΦ. Τσιρογιάννη, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα.Ε. Ρούσα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Παναγόπουλος , και ο πρόεδρος της ΤΚ Μουζακίου κ. Ν. Πούπης.

Ο δήμαρχος κ. Κωτσός, αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ανάδειξη του ρόλου της ΔΗΚΕΔΗΜ, συνεχάρη τους καθηγητές για την ποιότητά τους και τους μαθητές για την επιμέλειά τους . Τόνισε με ιδιαίτερη περηφάνια ότι είναι κατάκτηση για το Δήμο Μουζακίουνα διαθέτει ένα δημοτικό ωδείο που παρέχει πτυχίααναγνωρισμένα  από το κράτος, ότι διατηρεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κοινωνικά  τιμολόγια αναδεικνύοντας τον κοινωφελή χαρακτήρα του Δήμου  και ότι προσφέρει στα παιδιά  υψηλής ποιότητας γνώση. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύει η συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση των παιδιών που ξεπερνούν τους εκατό μαθητές.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εισαγωγή μαθητών στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθρο Tελετή Oρκωμοσίας τελειόφοιτων του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας