– Εξαπλώνεται η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας σε Μουζάκι και Σοφάδες


 Δύο νέα υποκαταστήματα σε Μουζάκι και Σοφάδες θα ανοίξει σύντομα η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, η οποία βρίσκεται ήδη στη διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων χώρων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Πρόεδρος της τράπεζας κ. Αναστάσιος Παλάσκας, ο οποίος πλαισιωμένος από τους Δημάρχους κ.κ. Κωτσό και Παπαδόπουλο, ευχήθηκε τα δύο αυτά καταστήματα να έχουν την επιτυχημένη πορεία του υποκαταστήματος του Παλαμά. Τέλος ανέφερε ότι η απόφαση για την δημιουργία των δύο νέων υποκαταστημάτων δεν ήταν παρορμητική αλλά τεκμηριωμένη, τονίζοντας παράλληλα πως «θα υπάρχει κερδοφορία». 

 Ο κ. Κωτσός

«Μέσα στις δυσάρεστες εξελίξεις για την Καρδίτσα, έχουμε και μια ευχάριστη, απόρροια των αστείρευτων δυνάμεων που διαθέτουμε σαν νομός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Κωτσός. Χαρακτήρισε την ίδρυση του υποκαταστήματος ως «πρόσθετη αξία» ενώ για την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας σημείωσε ότι πρόκειται για «δυναμική και καινοτόμα δομή».

Ο κ. Παπαδόπουλος

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί το ντόπιο δυναμικό και να του δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί.

Περιφερειακή Τράπεζα

Την άδεια της Τράπεζας της Ελλάδος έλαβε πρόσφατα η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ώστε να λειτουργήσει και περιφερειακά, σύμφωνα με τον κ. Παλάσκα. Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για συνεργασία με πρωτοκλασάτα τραπεζικά στελέχη και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Γενική Συνέλευση – Ημερίδα

Για τις 16 του μήνα προγραμματίζεται η ετήσια Γενική Συνέλευση της τράπεζας στην οποία θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του 2010. Μια εβδομάδα αργότερα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Καμπούρη με θέμα την οικονομική κρίση, την οποία και θα εξειδικεύσει σε τοπικό επίπεδο.

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΜΕ: Έχουμε χρέος να παλέψουμε για εμάς και τα παιδιά μας
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος