Εορτασμού της «Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων» στην πόλη της Καρδίτσας


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

1. Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από ογδόης (08:00′) πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου.

2. Ώρα 08:30′ π.μ.: Επίσημη έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη μέριμνα του Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας και με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

3. Φωταγώγηση των Δημόσιων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της ημέρας του εορτασμού.

4. Ώρα 10:20′ π.μ.: Πέρας προσέλευσης επισήμων.

5. Ώρα 10:30′ π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Κύριλλου.

6. Ομιλία μέσα στην εκκλησία από τον κ. Ευαγγελόπουλο Δημήτριο, Δασολόγο Έφεδρο Αξιωματικό.

7. Ώρα 10:45′ π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων από τους κ.:

i. Αντιπεριφερειάρχη,

ii. Βουλευτές,

iii. Α.Δ. Φρουράς,

iv. Δήμαρχο,

v. Δντη Αστυνομικής Δνσης Καρδίτσας,

vi. Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,

vii. Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις, Ενώσεις Αναπήρων Πολέμου και Αγωνιστών

viii. Εθνικής Αντίστασης.

8. Σιγή ενός λεπτού – Εθνικός Ύμνος.

9. Ώρα 17:00′ μ.μ.: Υποστολή Σημαίας.

10. Στις πιο πάνω εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι Αρχές και οι πολίτες της Καρδίτσας.

11. Τα της ιεροτελεστίας θα ρυθμιστούν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Δήμος Καρδίτσας παρακαλείται για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων, ο Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας για τη διάθεση των αναγκαίων για τη δέηση, η Αστυνομική Δνση Καρδίτσας για την τήρηση της τάξης και η Σχολή Στρατονομίας για το άγημα απόδοσης τιμών.

12. Μετά τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα δοθεί δεξίωση από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Καρδίτσας στη Λέσχη Αξιωματικών (Πλατεία Στρατολογίας).

13. Τελετάρχες ορίζονται οι κ.κ.: Υπερήφανος Κωνσταντίνος, υπάλληλος της Π.Ε. Καρδίτσας και Ουρανία Μπολτσή, υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Προχωρά στα επενδυτικά της σχέδια η ΕΣΕΚ - Οι ενέργειες του Δ.Σ. μέχρι σήμερα και οι μελλοντικοί στόχοι
Επόμενο άρθρο Συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός