Πρωτοσέλιδο

Επάρκεια και ποιότητα στην αγορά της Καρδίτσας εν ΄όψει Πάσχα


Σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων για τη λειτουργία της αγοράς  εν ΄ όψει των εορτών του Πάσχα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Της σύσκεψης προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος ο οποίος ξεκίνησε την τοποθέτησή του καλώντας και προτρέποντας το καταναλωτικό κοινό να εμπιστευτεί την τοπική αγορά και τα τοπικά καταστήματα ώστε τα χρήματα να μείνουν στον τόπο μας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, στη συνέχεια, ο κ. Τσιάκος: «Είμαστε υπέρ των ελέγχων που θα αποδείξουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δικά μας κρέατα. Το να αλλάξει κανείς καταναλωτική συνείδηση δεν είναι κάτι απλό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι όταν κάποιος ψωνίζει από τον τόπο του στηρίζει την τοπική αγορά. Εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με τις υπηρεσίες μας θα είμαστε στο πλευρό όλων των εμπλεκομένων. Οι έλεγχοι από εδώ και πέρα θα εντατικοποιηθούν».

Από την πλευρά της, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής κ. Σεβαστή Ασλανίδου επεσήμανε πως οι έλεγχοι ξεκίνησαν από την Πέμπτη και θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό καθ ΄όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ώστε να προστατευτούν οι καταναλωτές και να παταχθούν τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης τάχθηκε υπέρ των ελέγχων και προέτρεψε επίσης τους καταναλωτές να εμπιστευτούν την τοπική αγορά.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση και με όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους με κοινό στόχο την ομαλότερη δυνατή λειτουργία της αγοράς της Καρδίτσας εν ΄ όψει των εορτών του Πάσχα.

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Παταγώδης η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό
Επόμενο άρθρο Επιστολή του Περιφερειάρχη στους Υπουργούς Δραγασάκη και Σπίρτζη